Néhány szó rólunk

CU-GROUP, mint beszerzési társulás

Szeretjük, amit csinálunk

Célunk stabil, megbízható szakmai támogatást nyújtani mindazoknak, akik személyesen vagy online vásárolnak a cégcsoport bármelyik tagjától.

Üzleti modellünk

Üzleti modellünk azért kiemelkedő, mert a hagyományos kereskedelmi csatornák modelljét sikeresen támogatjuk meg az online kis- és nagykereskedelemmel.

CU Impex

TÖRTÉNETÜNK

CU GROUP története

CU Group 1995-es alapítása óta folyamatosan fejlődik, ám jelenlegi formáját 2006-ban nyerte el.

A tulajdonosi kör korán felismerte a piaci igényeket, s így a Benedek és Társa Kft., a CU Impex Kft. és a Ferenczi Épületgépészeti Kft. egy csoportba alakulva létrehozták a CU Group csoportot. A mai trendeknek megfelelően folyamatosan bővülő árukészlettel áll megrendelői által támasztott követelmények elé, így a hosszú évek alatt Magyarország egyik meghatározó épületgépészeti kereskedelmi csoportjává nőtte ki magát.

A vállalkozások által képviselt nemzetközi gyártók bizalma és a belföldi partnerek hűsége segítségül szolgált egy európai szintű, több mint 30.000 m2 alapterületű raktárbázis, valamit folyamatosan bővülő kiskereskedelmi hálózat kialakításában. A logisztikai rendszer felépítése lehetővé teszi nem csak a belföldi, hanem akár a határon túli másnapi kiszállításokat is. 

Rólunk

A CU-GROUP tagjai

Cégcsoportunk számokban

A stabilitás és a jól szervezettség a legfőbb erényünk

SZERETJÜK, AMIT CSINÁLUNK

30
év szakmai tapasztalat
10
üzlethelység
250
alkalmazott
30000
m2 raktár alapterület
25000
termék készleten
60
m EUR összforgalom 2022-ben
businesspeople-office

Akik nálunk dolgoznak

Kollegáinkról

A kollégák szakmai tudását olyan innovatív gyártók segítik, mint az Ariston, Geberit, Grundfos, Grohe, Immergas, Hansgrohe, Kludi, McAlpine, Oventrop, Siemens, Rehau, Vaillant, Viega, Viessmann, Wilo, Uponor illetve további számos hazai és nemzetközi gyártó.

A belső képzések során a technológiai újdonságok elsajátítása és azok partnerek felé történő átadása a cél. Hiszünk a folyamatos tanulásban és fejlődésben, így kollégáinkat rendszeresen oktatjuk, hogy magas színvonalú tanácsadást és segítséget nyújtsanak bármilyen felmerülő szakmai kérdés esetén. A megújuló energia, a környezetvédelem visszaköszönnek a saját tulajdonú ingatlanok kialakításában, valamint az értékesítésre kerülő rendszerek felépítésében egyaránt.

Az évtizedek alatt egyre erősödő kapcsolatot alakítottunk ki a magyarországi kivitelező és viszonteladói társadalommal offline és online ugyancsak. A CU Group azonos arculattal jelenik meg a magyar piacon, ezzel is erősítve egymást és a közösen képviselt brandet, annak értékeit.

A CU-GROUP sajátmárkás termékei

Túl a nemzetközi beszállítókon egyre erősödő saját márkás termékportfóliónk építi az elmélyült viszonyt a hazai kivitelező partnereinkkel. A CU Group saját márkás termékei a Technik Cool, Technik Therm és Technik Santiary, melyek minőségi és megfizethető termékek az épületgépészeti piacon. Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal, valamint ismert hazai gyártók segítségével állítottuk össze a CE és ISO minősítéssel rendelkező rendszereinket.

technikcool

A Technik Cool levegő-víz hőszivattyú többféle teljesítménnyel és kivitelben érhető el kínálatunkban, melyekhez hozzákapcsolható Fan-Coil berendezéseket is forgalmazunk. A hőszivattyú gyártásával és forgalmazásával célunk a fenntarthatóság fontosságára való figyelemfelhívás, valamint az ez iránt érdeklődő egyre nagyobb vásárlói kör kiszolgálása.   

technik therm

A Technik Therm portfólió kialakítása során a legnagyobb hangsúly a minőségen és a könnyű szerelhetőségen volt, így sikerült kialakítani egy kedvező ár-érték arányú rendszert. A Technik Therm termékkínálata között megtalálhatók az acéllemez radiátorok, különböző idomok, ötrétegű és padlófűtés csövek, osztó-gyűjtők, valamint bekötőcsövek is. 

Technik Sanitary

A Technik Sanitary-vel nyitottunk a szaniter termékek irányába is, hiszen a termékcsalád kínálatában megtalálhatók a zuhanyfolyókák, illetve zuhanykabinok is. Ezek a termékek kiváló minőségű és időtálló dizájnnal, valamint kedvező ár-érték aránnyal rendelkeznek.